To je to što me zanima!

Slasni bračni život počeli s golemim cheeseburgerom

Zaljubljeni britanski par, koji obožava brzu hranu, uplovio je u bračnu luku s tortom iz snova, čak 19 kg teškim i pola metra širokim cheeseburgerom
Vidi originalni članak

Tom i Kerry Watt proslavili su vjenčanje s uzvanicima u restoranu Zak's American diner u Norwichu. Mamutski burger, širok pola metra, bio je vrhunac ceremonije.
- Ne samo da sam se oženio za ženu iz snova, nego sam imao i burger iz snova. Nisam mogao vjerovati koliki je. Sve je bilo savršeno. Najbolji dan - rekao je Tom.
Par se odlučio na ovu neobičnu tortu jer im se činilo da će biti zabavno. Pošto su oboje i ljubitelji čokolade, imali su i čokoladnu tortu. Mesaru Johnu Baxteru trebao je cijeli dan da napravi i oblikuje pljeskavicu koja je sirova težila oko 11 kilograma. Nakon tri sata pečenja, trojica kuhara oprezno su je izvadili iz pećnice i stavili u specijalno napravljeno pecivo sa sezamom teško pet kilograma koje su prerezali pilom. Za kraj su dodali 12 glavica zelene salate i isto toliko luka, 30 rajčica, 48 komada kiselih krastavaca, dva kilograma sira, litru kečapa i litru majoneze.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_29397 27.09.2008.

    Tko voli nek izvoli,a na njima se vidi da oni vole...

  • hrchrchrc 27.09.2008.

    ne vidim da su predebeli il da mi izgledaju nezdravo.. meni bas simpa sta su ovak imali svadbu.. cemu osudjivanje i sarkazam?

  • Hrvatska 27.09.2008.

    Vidi se na njima da obožavaju brzu hranu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare