To je to što me zanima!

Slatke slike. Doslovno: Umjesto boja crta medom i čokoladom...

Umjetnica uglavnom slika portrete poznatih arapskih osoba, a ideju za slikanje medom, čokoladom i raznim sirupima dobila je u karanteni prošle godine
Vidi originalni članak

Sally Magdy Muras (25) mlada je umjetnica iz Egipta koja je zaludila svijet svojim neobičnim metodama slikanja.

Kako prenosi odditycentral, 25-godišnja Sally za slikanje svojih umjetničkih djela koristi čokoladu, med i razne druge delicije.

Umjetnica uglavnom slika portrete poznatih arapskih osoba, a ideju za slikanje medom, čokoladom i raznim sirupima dobila je u karanteni prošle godine. 

- Imala sam viška vremena pa sam počela razmišljati i o alatima koje bih mogla koristiti za slikanje i koji bi svi voljeli. Tako sam došla na ideju hrane. Rekla sam sama sebi 'zašto ne slikati s hranom koju volim jesti' - rekla je Sally Magdy.

Sally je tako isprobavala razne ukusne sastojke poput džemova, meda, sirupa, čokolade, a s vremenom je počela na svoje slike dodavati i bombone, grožđice i slično. 

Smisao za detalje, preciznost i autentičnost najbolje opisuju njezina umjetnička djela koja svakodnevno na Facebook stranici izazivaju niz pozitivnih komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 19.03.2021.

    @Samounaletu1 ,samo da te pozovem nakratko...danas sam se baš ispuha na portalu,valjda mi je to trebalo..,nakon jutarnje užasne migrene....ne znam kaj je gore ovo danas ili ostati bez posla,jučer sam odradila zadnji radni dan..opet moram iznova ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare