Obavijesti

Viral

Komentari 26

Slatke slike. Doslovno: Umjesto boja crta medom i čokoladom...

Slatke slike. Doslovno: Umjesto boja crta medom i čokoladom...

Umjetnica uglavnom slika portrete poznatih arapskih osoba, a ideju za slikanje medom, čokoladom i raznim sirupima dobila je u karanteni prošle godine

Sally Magdy Muras (25) mlada je umjetnica iz Egipta koja je zaludila svijet svojim neobičnim metodama slikanja.

Kako prenosi odditycentral, 25-godišnja Sally za slikanje svojih umjetničkih djela koristi čokoladu, med i razne druge delicije.

القهوة لما بتدلق مش بنرميها لأ بنرسم بيها 😂🤎 فنانين الزمن الجميل بالقهوة والنسكافيه 🤎🎼🎶🎵

Objavljuje ‎Sally magdy -سالي مجدي‎ u Subota, 17. listopada 2020.

Umjetnica uglavnom slika portrete poznatih arapskih osoba, a ideju za slikanje medom, čokoladom i raznim sirupima dobila je u karanteni prošle godine. 

- Imala sam viška vremena pa sam počela razmišljati i o alatima koje bih mogla koristiti za slikanje i koji bi svi voljeli. Tako sam došla na ideju hrane. Rekla sam sama sebi 'zašto ne slikati s hranom koju volim jesti' - rekla je Sally Magdy.

لما تكون فنان وتبص علي فيلم home alone بمنظور مختلف 😂💛 2020 vs 2021 رسمتي بالصوصات والكريز والفارمسيل والمربي...

Objavljuje Sally MagdiČetvrtak, 31. prosinca 2020.

Sally je tako isprobavala razne ukusne sastojke poput džemova, meda, sirupa, čokolade, a s vremenom je počela na svoje slike dodavati i bombone, grožđice i slično. 

Smisao za detalje, preciznost i autentičnost najbolje opisuju njezina umjetnička djela koja svakodnevno na Facebook stranici izazivaju niz pozitivnih komentara. 

لما الكاندي تترسم بالكاندي الحقيقه 😂💛🌸🌻🌼 *كل ما تِكبر تحلي ماشاء الله 😍😍💛💛 _نرمين قلبي الفقي بالكاندي وهيه شبه الكاندي 💛

Objavljuje Sally MagdiČetvrtak, 10. prosinca 2020.