To je to što me zanima!

Slika ultrazvuka iznenadila je buduće roditelje: 'Što je to?!'

Kraj bebinog lica u kutu fotografije pojavilo se još jedno lice, a roditelji tvrde da je to Isus koji gleda u njihovu bebu. Malena Briella rođena je bez ikakvih komplikacija...
Vidi originalni članak

Fotografija s ultrazvuka nerođene kćeri ostavila je par iz Pennsylvanije u čudu. Budući roditelji Alicia Zeek i Zac Smith bili su uvjereni da je riječ o Božjem znaku.

Naime, kraj bebinog lica u kutu fotografije pojavilo se još jedno lice, a oni tvrde da je to Isus koji gleda u njihovu bebu.

- Čim sam vidjela fotografiju, rekla sam da je to Isus. Pa i izgleda kao Isus - rekla je majka Alicia, a otac Zac se složio s njom.

Tvrde da nisu zagriženi vjernici, no prethodno dvoje djece rođeno je s malformacijama, prirođenim odstupanjima od normale u građi tijela ili organa. Kći im je rođena s dva palca na jednoj ruci, dok je sin imao rascjep usne i nepca.

Čini se da je ova fotografija bila znak da će se njihova kći roditi potpuno zdrava bez ikakvih fizičkih nedostataka, što se i pokazalo točnim kad je malena Briella došla na svijet.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Fenix7 26.08.2017.

    Meni više "vuče" na Ivana Mažuranića ;)

  • Moria 26.08.2017.

    Pari gušter

  • Čarli1976 26.08.2017.

    kad ljudi imaju bujnu maštu svašta vide !

Komentiraj...
Vidi sve komentare