To je to što me zanima!

Slobodna ljubav: U komuni svatko može sve sa svakim

U selu se nalazi nekoliko stanova i koliba, a zajednička kuća je posobno mjesto u kojem je svaka soba opskrbljena s dovoljno kondoma i gdje se svi sastaju
Vidi originalni članak

Dawn Porter je novinarka koja je u potrazi za reportažom naišla na malo mjesto Bad Belzig kod Berlina u kojem postoji centar za 'slobodnu ljubav'. U selu se nalazi nekoliko stanova, koliba u šumi, nekoliko kuća u kojima živi više parova kao i zajednička kuća, a mještanima je zajedničko to što svatko može spavati sa svakim. Zajednička kuća je posebno mjesto u kojem je svaka soba opskrbljena s dovoljno kondoma, a na ulazu postoji i lista u kojoj piše kada je koja soba zauzeta. U kući se održavaju i rituali i tematske večeri. Sudionici se okupe u sobi u kojoj se međusobno mažu uljem dok goli leže na podu.

Zajednica je osnovana prije nekoliko godina no činilo se da će se zbog ljubomore brzo raspasti. Međutim, ubrzo su zajednicu preuredili u model komuna iz 1968. godine prema kojem svatko smije sa svakim. 

Dok je snimala reportažu i novinarka im se pridružila u masažama, zajedničkim kupkama i golim paradama, no tvrdi da se nije ni s kim seksala.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • JoškoVujović 03.05.2013.

    Volio bih da mi se jave da li primaju mene kao pojedinca, imam s čim nemam s kim, mislim kad bi vidjeli dokaze, ne bi me pustili vani

  • tomas9d 01.03.2011.

    sumnjam da joj nisu postavili

  • hell-a 28.02.2011.

    ne znam čemu se toliko čudite. odite u narodnjačke klubove i tamo se isto svi sa svima natežu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare