To je to što me zanima!

Slonica teška 2,5 tone se otela kontroli da izbjegne tuširanje

Slonica Baby tijekom kraćeg bijega u slobodu nije nikoga ozlijedila niti uzrokovala materijalnu štetu, a dio tog incidenta mobitelom je zabilježio jedan od promatrača
Vidi originalni članak

Baby, cirkuska slonica teška 2,5 tone i stara punih 40 godina, nakratko je izazvala kaos u irskome gradiću Blackpoolu kada se otela čuvarima i projurila parkiralištem ispred lokalnog trgovačkog centra.

Golema je životinja, tako su barem objasnili djelatnici cirkusa, pokušala izbjeći mrsko joj tuširanje, pa se odmetnula iz kolone tijekom parade.

- Prizor nije dugo trajao, najviše pet minuta. Sat je otkucao točno 16, ulice bile pune ljudi i svi su se odjedanput ukočili. Dojma sam da se i slonica prepala gužve kojom je bila okružena, ispričala je Egle Vilumaite, djelatnica lokalnog kafića.

Baby je na kraju ipak 'privedena' na kupanje, te je sva sreća što tijekom bijega nikoga nije ozlijedila niti uzrokovala materijalnu štetu, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Prva Proleterska_1 31.03.2012.

    Neznam ali imam dojam , da je ono pozadi autopraona, i da su je htjeli pustiti kroz šćetke !

  • MLADEN_5 30.03.2012.

    Moderna slonica, dosta joj je rucnog pranja , pa potrazila automatsku auto praonicu.

  • aki007 29.03.2012.

    Po meni treba te cirkuse sa životinjama zabraniti, sve to super izgleda ali smatram je to čisto mučenje životinje. Cirkus ali sa ljudskim akrobacijama mi je ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare