To je to što me zanima!

Slovenska autocesta mogla bi dobiti ime po poznatim pilićima

Nije riječ o prvoaprilskoj šali, nego o odičnom marketinškom potezu regionalnog direktora američke multinacionalne kompanija Juhasza Nandora. Pokrenuo je i potpisivanje peticije na Facebooku
Vidi originalni članak

Slovenija je odbila neobičnu ponudu da svoju najdužu prometnicu, autocestu od od Šentilja do Kopra, koja je sada označena kao A-1 preimenuje u KFC-1, povodom otvaranja prvog slovenskog restorana američkog lanca brze hrane Kentucky Fried Chicken (KFC) nedaleko od Maribora.

Nije riječ o prvoaprilskoj šali, nego o odičnom marketinškom potezu regionalnog direktora američke multinacionalke Juhasza Nandora, prenijeli su slovenski mediji.

Juhasz je upravi DARS-a, tvrtke koja u ime države upravlja autocestama, poslao "sasvim ozbiljan" službeni dopis, navevši da pečeni pilići s njihovom robnom markom povezuju ljude u cijelom svijetu, jednako kao i autoceste, i da bi bio počašćen ako krak autoceste od austrijske granice do mora dobije novi naziv - KFC-1.

Iako su u DARS-u takvu ponudu odlučno odbili, Juhasz ne misli baciti koplje u trnje pa je za preimenovanje ceste pokrenuo potpisivanje peticije na Facebooku.

U tome ga navodno podržava i Venčeslav Senekovič, načelnik općine Pesnica kod Maribora, iz koje Kentucky Fried Chicken kreće u osvajanje Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare