To je to što me zanima!

'Slučajno sam imala aferu s mužem najbolje prijateljice! Ali nevina sam. Ne bih je izdala'

Australka tvrdi da se dopisivala s njim i razmjenjivala eksplicitni sadržaj, ali da nije znala tko je s druge strane jer je navodno koristio pseudonim
Vidi originalni članak

Australka Honey Brooks javno je objavila video u kojem tvrdi da je imala aferu s nekime za koga je tek kasnije saznala da je suprug njezine najbolje prijateljice.

Sad tvrdi da on krivicu svaljuje na nju, a ona sirota nije ništa znala. Tvrdi da se dopisivala s njim i razmjenjivala eksplicitni sadržaj, ali da nije znala tko je s druge strane jer je navodno koristio pseudonim.

'Nisam znala!'

To je trajalo tri mjeseca dok nije otkrila strašnu istinu.

- Sad on mene optužuje da sam lažljivica kako bi spasio svoj brak. Kaže da sam znala s kim se dopisujem i da sam čak htjela biti s njim, rekla je Brooks, koja je odmah sve ispričala prijateljici čiji joj se suprug nabacivao. 

TJEDNA DOZA PARKIRANJA Što reći... koju posluku porati? Pogledajte bisera iz Zagreba i kako je parkirao svoj BMW...

- Shvatila je, bila je puna razumijevanja, rekla sam joj da nisam znala. Ali sad se promijenila nakon što joj je suprug rekao da sam znala s kim se dopisujem. Ali nevina sam, nikad je ne bih izdala - rekla je.

- Odvratno je to što joj je učinio i što je učinio meni - dodala je Australka koja nije prvi put na naslovnicama tabloida. Nedavno je priznala da je 2023. godine dijelila svog supruga sa 16 žena što je pokazalo da imaju snažnu vezu i da ih ništa ne može rastaviti.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Tomki 03.02.2024.

    e kad se ima para sve se može

  • TCB 27.01.2024.

    Ludo sto Posto

  • Dvojezična Ploča 27.01.2024.

    Najbolja prijateljica, a ne zna tko joj je muž

Komentiraj...
Vidi sve komentare