To je to što me zanima!

Snimili pokojnoga igrača kako se zagrijava usred utakmice?

Vjerovali u duhove ili ne, eto jedne zanimljive snimke koja nam dolazi iz Argentine. Naime, usred prijenosa utakmice između Racinga i River Platea, pojavio se 'enitet'
Vidi originalni članak

Je li riječ o onostranom biću ili nekakvoj tehničkoj anomaliji teško je sa sigurnošću reći, no snimka nameće misao da se taj duh zagrijavao uz travnjak, baš kao da je neki pokojni igrač koji se sprema ući u igru.

Naravno, u međuvremenu su se pojavili i (nepouzdani) svjedoci sa stadiona su koji izjavili da su duha vidjeli i tijekom utakmice vlastitim očima, a priči vrijedi dodati i to da se među navijačima Racinga pronio glas da se to ukazao Natalio Perinetti, nekadašnji napadač kluba, koji je dres Racinga nosio od 1917. do 1933. godine, prenosi Mundo Deportivo.

Napomenimo i to da su mnogi korisnici YouTubea video okrenuli na šalu, pa da je tako svoju priliku iskoristila i jedna očajna navijačica londonskog Arsenala:

- Ovo je ništa. Arsenal ima njemačkog veznjaka (misli pritom na Mesuta Özila) koji je navodno u sastavu na svakoj utakmici, a ja ga dosad još nisam primijetila.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • elnegociozd 01.01.2015.

    haha cista fotomontaza

  • vanzemaljac098 23.12.2014.

    To je sigurno nešto na Kameri a ljudi nisu dobro vidjeli,sigurno im se pričinilo

  • hende007 08.12.2014.

    Montaža samo takva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare