To je to što me zanima!

Spomen izdanje Dani ponosa i slave sada je na svim kioscima

ZA SAMO 20 KUNA U specijalnom magazinu Dani ponosa i slave pročitajte životnu priču Zlatka Dalića i svih Vatrenih koji su ujedinili Hrvatsku posljednjih mjesec dana
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić je naše snove pretvorio u stvarnost i ispisao najsjajniju stranicu hrvatskog nogometa. Reprezentaciju je preuzeo u trenucima dok je plasman na prvenstvo bio poput sna. Rijetki su vjerovali u njega, a on je vjerovao u igrače. U Vatrenima je probudio vjeru u sebe i ojačao im samopouzdanje.

U specijalnom magazinu Dani ponosa i slave pročitajte životnu priču Zlatka Dalića i svih Vatrenih koji su ujedinili Hrvatsku posljednjih mjesec dana. Kapetan reprezentacije Luka Modrić je godine svog djetinjstva proveo u izbjeglištvu. Parking hotela u kojem je živio s obitelji bio je njegovo igralište. Tu je zavolio nogomet i pronalazio utjehu u danima strahote. Mario Mandžukić je kao dječak ispunjavao anketu o tome što će biti kad odraste i napisao je “nogometaš”.

Što je zacrtao, to je i ostvario, kažu njegovi treneri. Kad je počeo trenirati, Danijela Subašića branjenje nije zanimalo. Kad se na jednoj utakmici ozlijedio golman, Danijel je stao na vrata. I ostao... Osim fascinantnih životnih priča naših junaka koji su u Domovinu donijeli srebro zlatnog sjaja, čitajte sve o njihovu putu do finala. Upoznajte njihova frizera i bolje polovice bez kojih Vatreni danas ne bi bili tamo gdje jesu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mihaela@zg 22.07.2018.

    Dani ponosa i slave i onda to pokvare političari, novinari, glumice....svojim izjavama. Hvala vam dečki za srebro zlatnog sjaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare