To je to što me zanima!

Srpsku ministricu ismijavaju na internetu: Toliko se 'popeglala' da je iskrivila štok od vrata...

Srpska ministrica rada Darija Kisić Tepavčević obožava lijepo izgledati, ali bez rada na sebi. Draže joj je fotografije provući kroz filtere i tako se 'popraviti'. Samo što (ni) u tome nije baš pretjerano vješta...
Vidi originalni članak

Brojni poznati 'peglaju' svoje fotografije prije njihovih objava na društvenim mrežama. Ili imaju ljude koji to rade za njih. Takvo je doba, svi vole biti lijepi, iako je nekad to daleko od stvarnosti...

Jedna od ljubiteljica 'peglanja' je i srpska ministrica rada Darija Kisić Tepavčević

Ona je prošlog vikenda glasala na referendumu oko ustavnih promjena u Srbiji, čime se odlučila pohvaliti na svojem Instagram profilu, kako to već i inače rade političari, da mi vidimo kako su oni vrijedni.

Ali gospođa Kisić nije bila zadovoljna originalnim fotografijama. Pa je stvar uzela u svoje ruke, koji potez prstom, malo svjetlo, malo kut, popeglaj ovo, popeglaj ono i voila! Sad je zadovoljna i sad fotka može na društvene mreže.

Ali ministrica rada, iako biste to očekivali od nekog na toj poziciji, očito nema oka za detalje, pa je 'peglajući' struk usput iskrivila vrata iza sebe. Kad su je pratitelji počeli ismijavati, samo je uklonila fotku, ali ona je preživjela i počela se širiti internetom.
 

Ova "photoshop entuzijastkinja" i prije je svoj Instagram profil punila 'prepeglanim' fotografijama, a neke od njih pogledajte u nastavku. 

A evo kako izgleda kad je 'uhvate' fotoreporteri...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • donatien 19.01.2022.

    Ako je toliko štokove morala iskriviti da sebe popegla, rekao bi da si je "skinula" jedno 30 kila.

  • Brigante II 18.01.2022.

    Photoshop je samo pokazao s kakvim psihickim problemima se nose danasnje djevojke

  • tea7777 18.01.2022.

    A mozda je do vrata😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare