To je to što me zanima!

Pas je toliko alergičan na travu da ne smije doći ni blizu livade

Mješanac stafordskog terijera ima alergiju koja je toliko rijetka da ne postoji ime za nju. Ne može se ni igrati blizu trave, a iako je krvoločne pasmine, ne jede meso
Vidi originalni članak

Pas Guiness ne može trčati i igrati se na livadi jer je alergičan na travu. Mješanac stafordskog terijera dobije tešku alergijsku reakciju ako dođe u kontakt sa samo jednim listićem. Nesretni pas pati od alergije koja je toliko rijetka da ne postoji ni ime za nju, piše Carbonated.tv. Stručnjaci vjeruju kako se radi o teškom obliku peludne groznice. 

Međutim, da bi stvar bila gora Guiness je vegetarijanac. Alergičan je i na janjetinu, govedinu i pšenične proizvode. Njegovi bivši vlasnici napustili su ga 2008. godine jer se nisu više mogli nositi s njim. Trenutačno se o njemu skrbi centar za životinje Blue Cross u britanskom Worchesteru. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BumbleBee_2 06.12.2011.

    toliko je rijetka da ne postoji ime za nju.. -.-''''

  • juliet 28.05.2011.

    neka ga stave u balon

  • tea555 28.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare