To je to što me zanima!

Stanuje u 8 'kvadrata': Kuhinju nema, a spava 50 cm od stropa

Već tri godine Amerikanka Felice Cohen živi u možda najmanjem stanu u SAD-u. Profesionalna je organizatorica pa joj je uređenje osam 'kvadrata' bio izazov
Vidi originalni članak

Profesionalna organizatorica Felice Cohen već tri godine živi u vjerojatno najmanjem stanu u SAD-u, a možda i na svijetu, od nevjerojatnih osam kvadratnih metara, piše Daily Mail. Kako sve u New Yorku ide u vis, tako je i Felice što više stvari naslagala jedne na druge kako bi dobila na prostoru. Kuhinju nema, a u kupaonica joj je tako malena da na zahodskoj školjci mora sjediti postrance kako koljenima ne bi udarala u ormarić. Krevet je visoko pod stropom, a kada spava Felicina glava je od stropa udaljena samo 50 centimetara. 

Ispričala je kako je prve noći u svom novom stanu dobila napad panike zbog silnih zidova i uskog prostora. Svoju garderobu redovito 'filtrira' kako joj ne bi nakupilo previše odjeće koju ne bi imala gdje pospremiti. U 'dnevnoj sobi' ima maleni boravak s foteljom pokraj prozora gdje uživa u čitanju, kao i radni stol s kompjuterom. 

Mjesečna stanarina za svoj mali raj na elitnom Upper West Sideu plaća oko 3.600 kuna, dok njezini susjedi u prosjeku plaćaju 15.000 kuna stanarine. Rekla je kako ju prijatelji puno posjećuju jer vole dolaziti u njezin maleni stan. 

- Lokacija je idealna jer mi je Central Park jako blizu. Silno sam željela živjeti na Manhattanu, ali nisam htjela potrošiti sav novac kojim sam raspolagala. Stan sam našla preko prijatelja. Bavim se organizacijom pa mi je uređivanje bilo pravi izazov - rekla je Felice. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • blonde 05.04.2011.

    da, želi biti u elitnom djelu i to košta, kako god da je mali stan...

  • pluton3 04.04.2011.

    kak se ta seksa na tom krevetu???...

  • kanta 04.04.2011.

    iznajmim joj ja kupaonu za 1000 kuna, kvadratura je ista, možda i malo veča

Komentiraj...
Vidi sve komentare