Obavijesti

Viral

Komentari 27

Stanuje u 8 'kvadrata': Kuhinju nema, a spava 50 cm od stropa

Stanuje u  8 'kvadrata': Kuhinju nema, a spava 50 cm od stropa
5

Već tri godine Amerikanka Felice Cohen živi u možda najmanjem stanu u SAD-u. Profesionalna je organizatorica pa joj je uređenje osam 'kvadrata' bio izazov

VIDEO

Profesionalna organizatorica Felice Cohen već tri godine živi u vjerojatno najmanjem stanu u SAD-u, a možda i na svijetu, od nevjerojatnih osam kvadratnih metara, piše Daily Mail. Kako sve u New Yorku ide u vis, tako je i Felice što više stvari naslagala jedne na druge kako bi dobila na prostoru. Kuhinju nema, a u kupaonica joj je tako malena da na zahodskoj školjci mora sjediti postrance kako koljenima ne bi udarala u ormarić. Krevet je visoko pod stropom, a kada spava Felicina glava je od stropa udaljena samo 50 centimetara. 

Ispričala je kako je prve noći u svom novom stanu dobila napad panike zbog silnih zidova i uskog prostora. Svoju garderobu redovito 'filtrira' kako joj ne bi nakupilo previše odjeće koju ne bi imala gdje pospremiti. U 'dnevnoj sobi' ima maleni boravak s foteljom pokraj prozora gdje uživa u čitanju, kao i radni stol s kompjuterom. 

Mjesečna stanarina za svoj mali raj na elitnom Upper West Sideu plaća oko 3.600 kuna, dok njezini susjedi u prosjeku plaćaju 15.000 kuna stanarine. Rekla je kako ju prijatelji puno posjećuju jer vole dolaziti u njezin maleni stan. 

- Lokacija je idealna jer mi je Central Park jako blizu. Silno sam željela živjeti na Manhattanu, ali nisam htjela potrošiti sav novac kojim sam raspolagala. Stan sam našla preko prijatelja. Bavim se organizacijom pa mi je uređivanje bilo pravi izazov - rekla je Felice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'
OVO MNOGI RADE...

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'

Stala gospođa na prvu pumpu, i nitko sad ne može od nje proći, požalio se Zagrepčanin na TikToku...

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira
VIRALNO PITANJE

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira

Žene su objasnile na društvenim mrežama zašto misle da je medvjed bolja opcija
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti