To je to što me zanima!

Starčić (80) napravio DVD s vježbama uz motivacijski rap

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jack je umirovljeni poduzetnik, a 2007. godine su mu ugradili srčanu premosnicu nakon čega je počeo vježbati te se vratio u formu. Snimio je DVD s vježbama
Vidi originalni članak

Jack Cagney iz Velike Britanije odlučio je vratiti pločice na trbuhe umirovljenika te je snimio DVD s vježbama. Naglasio je kako za vježbe ne treba ništa osim snage volje te drške od metle. Vitalni starčić ljude vodi kroz niz vježbi za ramena, ruke, prsa i noge. Vježbe prati i motivacijskim repanjem ukoliko netko izgubi volju. Jack je inače umirovljeni poduzetnik, a 2007. godine su mu ugradili srčanu premosnicu nakon čega je počeo vježbati te se vratio u formu. 

- Bio sam jako lošeg zdravlja. Ove vježbe su mi pomogle da se vratim u formu i ojačam tijelo. Neki od DVD-ova na tršitu su smeće, ali ovo što ja radim je pravo vježbanje - istaknuo je Jack. Dodao je kako njegovim tempom mogu vježbati ljudi u dobi od 16 do 100 godina, koji ne žele ići u teretanu. Naglasio je kako su to vježbe podizanja utega, ali bez utega, piše britanski Metro. 

DVD koji je snimio nazvao je 'Dođite u formu s Gospodinom Jackom'. Kaže da sve vježbe kontrolira snagom uma. Jack je rekao kako njegova supruga misli da je malo 'lud', ali smatra da je u njenim očima ostao isti jer su već 50 godina u braku. Jack se 1947. doselio u Veliku Britaniju iz tadašnje Čehoslovačke.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miladraga 28.08.2011.

    Meni je nono odličan. Na žalost, moji nonići nisu živi, ali da jesu, bila bih presretna da imaju ovakvu volju, i ovako dobro izgledaju. Ne razumijem čemu ovako loši komentari?

  • nefer 23.01.2011.

    neznam sto su mu bas radili na srcu, ali u principu nije dobro nabildavat masu, osobito u stare godine, a vjezbanje je ok, ali ne i pumpanje muskulature, tu je sigurno i specijalna hrana.... pa umirovljeni sportasi umiru od srca, prije nego obicni ljudi

  • IP95 23.01.2011.

    moj dida ima 104 godine,i bez bildanja ima vise snage nego pola danasnjih momaka od 17-18 god. s tolikin godinama na leđima i dalje cipa drva,kopa vinograd ( iako imamo sve moguce strojeve),pila drva rucno itd. :)) a ovaj s 80 god. je za njega u cvitu mladosti,pa nevidin sta je tu cudno ako covik ima volje i vjezba. bolje izgleda a sta je vaznije zdraviji je !

Komentiraj...
Vidi sve komentare