To je to što me zanima!

'Starkelja' opljačkao šestu banku, ne mogu ga uloviti

Američki pljačkaš u poznim godinama pet mjeseci pljačka banke. FBI ga bezuspješno traži. Objavili su sliku i ponudili nagrade, ali ne mogu ga uloviti
Vidi originalni članak

FBI iz San Diega već pet mjeseci traži misterioznog pljačkaša u 60-im ili 70-im godinama kojega su prozvali 'Geezer Bandit' (Bandit Starkelja). U srijedu je opljačkao šestu banku. Starkelja je imao poluautomatski pištolj i predao je blagajnici poruku preko koje je zahtijevao novac. Ne zna se s koliko je novca otišao. Iako je do sada imao dva do četiri tjedna razmaka među pljačkama, sada je pauzirao 2,5 mjeseca. U pljačkama uvijek nosi bejzbolsku kapu, crnu ili bijelu. Nude se tri različite nagrade za informacije o razbojniku od ukupno 16.000 dolara (83.000 kuna). Starkelja se nimalo ne ističe dok pljačka. Nitko osim njega i blagajnice ne zna što se događa. 'Pobjegne' jednako 'brzo' kao što i ušeće u banku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zovitemebuha 31.01.2010.

    ovo je johnny knoxwille... 100% ostavija je masku iz jackassa 1....

  • otarnik 31.01.2010.

    Starkelju što prije za ministra u Hrvatsku vladu i što prije za menanđera u koju dobru firmu.On je sto posto Hrvatski državljanin kad tako vješto obavlja posao koji je kod nas sasvim normalan.

  • ja___zg 31.01.2010.

    \"U pljačkama uvijek nosi bejzbolsku kapu, crnu ili bijelu.\" A tu na slici ima plavu kapu... wtf

Komentiraj...
Vidi sve komentare