To je to što me zanima!

Stigla je iz budućnosti: Nosi li ova mumija plave 'Adidasice'?!

Internet je zaista vrelo najbizarnijih mogućih teorija, a jedna od zaista najluđih koje smo ikada čuli upravo je ova. Pojedinci zaista raspravljaju o tome nosi li ova mumija 'Adidas' tenisice...
Vidi originalni članak

Fotografije u vlasništvu muzeja 'Khovd' nastale na iskopinama mongolske planine Altai na društvenim su mrežama podigle podosta prašine. Na njima je naime mumija pronađena na planini stara oko deset tisuća godina.

Radi se o nevjerojatno vrijednom pronalasku, no, pogađate, to nije razlog 'podizanju prašine'. Razlog tome su 'cipele' na stopalama mumije koje zbog tri bijele trake podsjećaju na tenisice marke 'Adidas'. 

Iako se sasvim očigledno radi o slučajnosti, mnogi su uvjereni kako je mumija u ono doba došla iz budućnosti i to, jel', u brendiranoj obući. A kako bi drugačije? Uostalom, uvjerite se i sami. 

Mumija je inače pronađena puna tri metra pod zemljom, a s obzirom da uz sebe nije imala luk i strijelu, pretpostavlja se kako se radi o ženi koja nije pripadala eliti, piše The Siberian Times

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sakib2 16.04.2016.

    takve tenisice moj deda ima

  • Coprnjica 13.04.2016.

    čak i nisu tri trake, kakav adidas, hahahaha

  • enilon 12.04.2016.

    Originalni naslov: Archeologists find ancient mummy approximately 1,500 years old in Mongolia, tj. Arheolozi pronašli drevne mumije oko 1.500 godina u Mongoliji, a ovdje u tekstu piše stara oko 10.000 godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare