To je to što me zanima!

Što je ovo, King Štakson?! To su radnici izvukli iz kanalizacije

Uslijed obilnih kiša u Mexico Cityju kanalizacija se preopteretila pa su na površinu izašle 22 tone raznog smeća. Uz njih i glodavca veličine prosječnog automobila. Radi se o kostimu za Noć vještica
Vidi originalni članak

Radnici komunalnog poduzeća u Mexico Cityju ostali su iznenađeni kada su, među otpadom izbačenim iz kanalizacije, vidjeli nešto što im je na prvi pogled izgledalo kao gigantski štakor. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kostim golemog štakora

Uslijed obilnih kiša u Mexico Cityju kanalizacija se preopteretila pa su na površinu izašle 22 tone raznog smeća. Uz svo smeće, svjetlo dana ugledao je i ogromni glodavac veličine prosječnog automobila. 

Šokirani radnici, nedugo nakon, ustanovili su da se radi o plišanoj igrački koja se koristi kao rekvizit za Noć vještica. 

SLUČAJ AGROKOR Optužnica teška 1,2 milijarde kuna: Novac trošili na safari, prepariranje životinja i oružje

Igračka se, naime, našla u mreži tunela gradske kanalizacije.

Ondje se, iz nepoznatih razloga, nalazila godinama, sve dok ju obilne kiše nisu odnijele na površinu. 

Vjerna kopija gigantskog štakora sada je u sigurnim rukama, a možda će ga i neki od radnika iskoristiti za ovogodišnju Noć vještica.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nježnik 24.09.2020.

    Navodno rade i kostime od dijelova raskomadanih ljudskih tijela koje onda razbacaju po cesti ili objese s mosta uz poruku suparničkom kartelu. Ma ti Meksikanci su šaljivdžije i veseljaci samo takvi.

  • gogo gogo gogo 24.09.2020.

    ne vidim cemu laganje citatelja, nisu to izvukli iz kanalizacije nego iz potopljenog podruma. taj stakor se koristi kada imaju maskare i takve dogadaje. ne vjerujem da ste takvi i ta na takav nacin privlacite ljude.

  • gogo gogo gogo 24.09.2020.

    kako ste nisko pali radi par klikova

Komentiraj...
Vidi sve komentare