To je to što me zanima!

Sto 'totalki': Na amaterskom reliju svi 'lete' u istom zavoju

Na amaterskom reli natjecanju 'Jari-Pekka Ralli' vozači, kao što vidite, nimalo ne štede svoje automobile. Većina njih napravila je 'totalku' u doslovno istom zavoju
Vidi originalni članak

Na svu sreću, svi su vozači prošli bez ozljeda, baš kao i publika koja stoji ipak malo preblizu očigledno loše zamišljenoj stazi. Najzanimljiviji dio počinje nakon 0:50.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • duje912 20.01.2016.

    najbolji su oni luzeri sa B-em-vljejima..milse ak im auti ona 200 konja da su najbrži...ha ha ha

  • duje912 20.01.2016.

    ne znam čemu gledatelji trče prema autu nakon nesreće...vozači su si sami krivi...

  • MatijaV Argh A 19.01.2016.

    1. luđaci su oni koji stoje i promatraju utrku sa vanjske strane zavoja i stoje na direktnoj putanji auta kod izljetanja sa staze, utrke se uvijek gledaju sa unutarnje strane zavoja radi sigurnosti, pogotovo rally na kojem je mogučnost da se auto otkliže na vanjsku stranu zavoja ogrmona, doduše ni na unutarnjoj strani nisi isto nikad siguran 2. staza je vjerojatno osmišljena i osigurana, da nije, nebi se tu vozila utrka 3. vozači koji izlete su oni koji se prebrzo voze za takav dio staze ili ne slušaju suvozača ili ne znaju mogućnosti svog auta ili ne mogu normalno kontrolirati auto, oke tu je snijeg i cesta je više skliska, ali opet, ne možeš ga tiskat kao na suhom i čudit se "kako sam razbio auto??"

Komentiraj...
Vidi sve komentare