To je to što me zanima!

Striptizeta se riješila tangi i 'štange' te postala časna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša striptizeta, 38-godišnja Anna Nobili odustala je od noći ispunjenih alkoholom i seksom i postala časna sestra. Anna se naziva 'Božjom balerinom'
Vidi originalni članak

Radeći godinama kao egzotična plesačica u noćnim klubovima u Milanu, 38-godišnja Anna Nobili bila je u središtu pozornosti. Ipak, osjetila je da joj nešto nedostaje. Posjetivši poznato svetište St. Francis u Assisiju, u talijanskoj regiji Umbria, odlučila je potpuno promijeniti život. Odbacila je tange i visoke potpetice, zakopčala se do grla te postala časna sestra. Međutim, nije zauvijek prestala plesati. Umjesto egzotičnog seksi plesa, kojim se bavila od 18. godine, časna sestra Anna sada izvodi svoju posebnu koreografiju koju naziva “Božji ples”. Plesovima podučava i mlađe uzraste, a uskoro će i nastupiti u crkvi Sv. Križa iz Jeruzalema, jednoj od najpoznatijih bazilika u Rimu.
- Noći ispunjene divljim seksom i alkoholom su davno iza mene. Napravila sam prekretnicu u svome životu i nije mi nimalo žao. Život pun grijeha zamijenila sam onime koji ima puno više smisla. Plešem samo za Boga i jako uživam u tome - izjavila je sestra Anna, nekadašnja egzotična plesačica. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • clara 20.04.2009.

    IANA, malo si me obradovala, pa malo naljutila, pa malo obradovala, pa mi je pala jedna zamisao čitajući ovo: da nisi ti don Kaćunko?

  • andariel 08.04.2009.

    A ja mislila da je to naša Seve.

  • 07.04.2009.

    Ovakvih gluposti se nisam načitala u životu - dajte se saberite!! Zar je manji grijeh je... dečkiće??? Fakat budalaštine ste napisali, a sve to sam ja naučila prije nego ste se vi možda rodili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare