To je to što me zanima!

'Stručnjak' s tržnice: 'Puknem dvije travarice i sve poništim!'

Video objavljen na stranici 'Uživo iz Hrvatske' u samo dva dana vidjelo je više od 100 tisuća Hrvata. Simpatični gospodin očito je zagovaratelj narodne medicine...
Vidi originalni članak

Očito upitan o svojim higijenskim navikama, anonimni je gospodin vrlo detaljno objasnio teoretsku i praktičnu stranu brige za svoje desni. 

- Ujutro kad se ustanem, normalno, operem zube i to sve, ali mi ostane tu... Onih bakcila, preko noći, harače. I onda uzmem travaricu, trenem jednu travaricu, objasnio je ljubazni gospodin. 

No, pogađate, najbolji dio tek dolazi. Jer u priči je i - još jedna travarica. 

- I onda kad osjetim još da se u želucu, u grklju, tu, da stoji još, oni životinja što preko noći uniđu. Onda uzmem jednu smokvu, pa prvo jednu smokvu da se svi saberu na tu smokvu. Ti bakcili, tamo te životinjice. I onda puknem drugu travaricu, poništim i nema ni jedne više, zaključio je simpatični gospodin. 

Giphy

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bopozopo 18.11.2015.

    To je pokojni Čkalja prvi objašnjavao ,samo ga ovaj kopira.

  • Ptsp Jednoruki 17.11.2015.

    ovaj samo tuče travaricu za travaricom.ah ti bezobrazni bakcili

  • Moslavka 17.11.2015.

    Dedek ima dobar recept. Ja nisam imala gripu niti tesku prehladu vec okolo 40 godina a ne idem na cijepljenje. Kada osjetim da sam "metiljava" obavezno cugnem rakije i onda u kuhanju upotrebim luk i cesnjak. Obicno je to supa od stare kokice i da vidis nema problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare