To je to što me zanima!

Sukošanci u kajacima na raftingu niz plitki potok

Počelo je kao šala, a završilo kao natjecanje koje su bodrili sugrađani. Više ih je pratilo rafting nego što ih je glasovalo na izborima, u šali kaže čitatelj
Vidi originalni članak

Ono što je započelo kao interna šala, u nedjelju se pretvorilo u povijesni trenutak za stanovniku Sukošana, rekao nam je čitatelj Miro Bičić koji je u nedjelju snimio sukošanski rafting.
- Nekolicina momaka odlučili su iskoristiti povišen vodostaj potoka. Dok su se pripremali za start prvog raftinga, usmeno došaptavanje skupilo je zadivljujuće velik broj spontano okupljene publike - naveo je Miro. Natjecatelji su se u kajacima probijali kroz neobrađeno I zapušteno korito.
- Iznenadila ih je brojnost publike koja je svoj prvotni skeptični žamor pretvorila u navijanje. Zbog teških uvjeta na vodi, rafting se pretvorio u triatlon, jer su morali nositi kajake i trčati. Hladnoća, nedostatak opreme i amaterska vještina nisu priječili natjecatelje da stignu do cilja. Pobjednik nije bio važan - naveo je Miro. Mještani i organizatori potaknuti odazivom publike, gotovo većim nego odazivom na predsjedničke izbore, obećali su pripremiti potok za iduća natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • olnada 13.01.2010.

    Zabavno je bilo,a biti ce i korisno-potok ce biti ociscen.Lijepo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare