To je to što me zanima!

Suvozač je pokazao guzu kameri za kontrolu brzine

Suvozač skupocjenog osobnog automobila marke BMW zalijepio je golu stražnjicu na prozor dok su prolazili pored kamere za nadzor brzine na cesti
Vidi originalni članak

Suvozač osobnog automobila marke BMW X5, vrijednog 370 tisuća kuna, pokazao je guzu kameri koja bilježi prekomjernu brzinu u Cramlingtonu, North Tyneside (Velika Britanija). Muškarac je zalijepio stražnjicu za automobilsko staklo dok se vozač smijao. Protiv vozača neće biti pokrenut nikakav postupak jer nije napravio prometni prekršaj. Ali, northumbrijska policija kontaktirati će ga zbog suvozača koji bi mogao dobiti kaznu jer nije bio vezan i prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.
- Ovo je apsurdno, a ne zabavno. Osim što je uznemirio vozača, napravio je budalu od sebe - rekao je Jeremy Forsberg iz Northumbrijske organizacije za sigurnost na cestama.
Organizacija promiče kampanju za poštovanje na cesti da bi vožnja bila sigurnija i manje stresna.
- Svima bi nam trebalo biti mučno od ovakvih scena. Umorni smo od čitanja gluposti koje se događaju na cestama, a pogotovo tragedija. Zato, postanimo odgovorniji prema sebi i drugim sudionicima prometa - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tajnamoja 06.05.2008.

    Hahahahahaha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare