To je to što me zanima!

Svadba iz snova: 'Nemojte mi dovoditi djecu jer samo plaču'

Jedna Britanka je mrvicu preozbiljno shvatila svoje vjenčanje i potrudila se da sve protekne u najboljem redu, u tolikoj mjeri da je otkazivala pozive uzvanicima da uštedi nešto novca
Vidi originalni članak

Vjenčanje je samo po sebi stresno - sva ta organizacija može utjecati i na zdravlje mladenaca, a jedan takav primjer dolazi iz engleskog Essexa. Clarissa (29) je odlučila da njeno vjenčanje mora biti savršeno, a u svojim planovima je možda mrvicu pretjerala.

Odlučila je otjerati svoju djeverušu i zabraniti prisutnost djece, jer ne želi čuti plakanje na video snimkama. Ona i njezin suprug Tony (29) potrošili su 26 tisuća funti, triput više od planiranog budžeta, piše The Sun.

- Odlučili smo da djeca neće biti prisutna na našoj svadbi i ljudi su počeli dramiti oko toga. Bi li naši gosti platili više za svoju djecu? Uostalom, djeca trče okolo, guraju ljude i ne znaju što rade - izjavila je Clarissa.

Svoju djeverušu je morala otjerati zbog njenog dečka s kojim se ne slaže, a brzo je našla zamjenu.

- Ne želim slušati dječji plač na vlastitoj svadbi i paziti na njihovo divljanje, već zadovoljiti sebe i svog partnera, odlučna je novopečena gospođa.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • MarijaM 05.05.2017.

    Isuse, kakvi primitivni i jadni komentari, to je njen dan i ne mora značit da odmah mrzi djecu. Nedavno sam bila na svadbi, bilo je hrpa djece, preuzeli su cijelu dvoranu, pjevač ih je molio da se maknu od one sprave za ispuštanje pare. Konobar nije mogao proć s tortom od njih, sama sebi sam rekla da tako kod mene bit neće.

  • Mél.C.B.🌼 05.05.2017.

    hah, lako za djecu, sto kada bivsi dodje na vjencanje? :D

  • sladana 05.05.2017.

    Bože jeste ženu napali. Slavlje bez kmečanja, cendranja i dernjave?Zvuči kao san!

Komentiraj...
Vidi sve komentare