To je to što me zanima!

Sve snimio: Napao ga medvjed, obranio se lukom od ugriza

Lovca je napao crni medvjed, a čovjek se pokušao izvući glasnim zvukovima. U tome nije uspio, no srećom po njega nije zadobio ozbiljnije ozljede i otjerao je zvijer...
Vidi originalni članak

Na YouTubeu je objavljen video kanadskog lovca Richarda Wesleyja, kojeg je napao crni medvjed. Srećom po Wesleyja, uspio se othrvati napadu i izvući s lakšim ozljedama. Kad je uočio medvjeda, lovac iz Ontarija pokušao ga je otjerati glasnim zvukovima, no postigao je kontraefekt i privukao pažnju zvijeri.

Wesley je bio naoružan lukom i strijelom, a s lukom je uspio privremeno zaustaviti medvjeda. Završili su hrvajući se na tlu, a kamera je u tim trenucima bila okrenuta suprotno od njih. Nakon petnaestak sekundi, Wesley se opet vraća na kameru i javlja da je sve u redu.

- Trebao sam prije ispaliti strijelu u njega - kaže zadihani lovac u kameru.

Crni medvjed je najmanja, ali i najbrojnija vrsta u Sjevernoj Americi. Odrasli mužjak težak je od 60 do 250 kilograma, dok je tjelesna masa ženki od 40 do 170 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • _Varešak_ 28.05.2017.

    Medo se samo malo poigrao sa njim,

  • drbuuf 26.05.2017.

    Ajde to je u Kanadi normalno, svako malo netko od ovih sto trce u prirodi nastrada, tako mi rodjo kaze. Kod njih divlje zivotinje hodaju gradom. Rodjo sto zivi tamo nedavno napravio selfi u cenrtu grada s jelenom.

  • Bumbi 26.05.2017.

    Kaze lik "Bhudaletina..inace dvije najagresivnije zivotinje su zenka medvjeda i zenka vepra sa mladuncima" ? Ocito nije vidio zenku covjeka kad je ljuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare