To je to što me zanima!

Sve što ženi treba: Cijela kolekcija štikli od čokolade

Izrađuje kolekciju cipela od čokolade koje imaju čak i zebrasti i točkasti uzorak. Iako je cijena ovih cipela 175 kuna po komadu, potražnja je velika
Vidi originalni članak

Frances Cooley (47) vodi proizvodnju kolača u Bristolu u Velikoj Britaniji i proširila je svoj asortiman nakon što je otkrila kalupe u obliku cipela. Izrađuje kolekciju cipela od čokolade koje imaju čak i zebrasti i točkasti uzorak. Iako je cijena ovih cipela 175 kuna po komadu, potražnja je velika.
- Ljudi su oduševljeni proizvodom jer je to savršen poklon za ženu, čokolada i cipele u jednom. Primijetila sam kako se specijaliteti prodaju uz šampanjac u nekim dućanima, a kupci često i ispijaju šampanjac iz čokoladica, rekla je Frances.
Cooley je osnovala vlastitu proizvodnju prije deset godina, kada je odustala od karijere grafičke dizajnerice. Sada svojim proizvodima opskrbljuje 25 dućana u okolici. Čokoladne cipelice izrađuje vlastoručno. Luksuzni dućani Liberty iz Londona naručuju njene proizvode te je zbog njih postala poznata i šire u Britaniji. Uskoro će početi izrađivati i torbica od čokolade.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aligatorica 22.01.2010.

    baš bi gricnula petu LOL

  • purple 21.01.2010.

    i ja.

  • elenao 21.01.2010.

    i.ja

Komentiraj...
Vidi sve komentare