To je to što me zanima!

Svećenik se malo provozao na polnoćki, nadbiskup ga kaznio

Jedan filipinski svećenik na polnoćki je odlučio predstaviti svoje novo vozilo, a nakon što se bizarna snimka proširila internetom, Crkva ga je suspendirala...
Vidi originalni članak

Hoverboardovi su u SAD-u trenutno jedno od najpopularnijih prijevoznih sredstava. Ukoliko niste obožavatelj hodanja, samo stanete na njega i vaš dvokotačni 'ljubimac' će vas odvesti gdje god poželite.

Hoverboard je očigledno za oko zapeo i anonimnom svećeniku iz Binana na Filipinama koji ga je vjernicima odlučio pokazati na ovogodišnjoj polnoćki. Većinu mise proveo je baš na njemu, a bizarna snimka se, očekivano, proširila društvenim mrežama, piše Daily Mail .

Iako okupljenim vjernicima, čini se, to nije bilo sporno, crkveni vrh nije bio raspoložen za svećenikove 'egzibicije'. U svojem osvrtu na svećenikov 'incident', predstavnici Crkve naveli su kako je svećenik povrijedio 'najvišu formu bogoštovlja'. Sankcionirali su, iako nije poznato na koji način.

Da stvari budu gore, svećenik se provozio na hoverboardu taman u trenutku kada filipinske vlasti razmišljaju o zabrani prodaje i korištenja tog prometala zbog brojnih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • SinisaArarankovic 10.01.2016.

    Cool

  • WAY 07.01.2016.

    ...apsurdno....svećenik sa malo provoza na romobilu, ili rolšuhama i to je problem.....kod nas pojedinci, po rangu i iznad svećenika u crkvenoj hijerarhiji drže huškačke govore, nedopustivo se petljaju u politiku...i nikome niš...... tam bi ih valjda strijeljali...

  • Hiroo_Onoda 06.01.2016.

    Da mi je vidjeti Bozanića na ovom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare