To je to što me zanima!

Tata od formata: Za mezimicu je napravio 'Star Wars letjelicu'

Osnovnoškolska djeca gotovo svaki tjedan dobe neki teži i neobičniji zadatak. Jedan od primjera je napraviti svoj izum i predstaviti ga kolegama iz razreda, a ova djevojčica se u tome proslavila
Vidi originalni članak

Školski projekti često znaju biti teški za djecu, a tu uskaču oni koji ih najviše vole - njihovi roditelji. Naravno, neki od njih to odrade tek "reda radi", dok drugi daju sve od sebe kako bi njihovo dijete imalo najbolji projekt u razredu.

Jedan od primjera odličnog roditelja je John Stoddard, koji je za svoju kćerkicu dizajnirao i složio svemirski brod od kartona i njime iznenadio sve učenike i nastavnike u školi.

Stoddard je napravio repliku svemirskog broda iz kultnog nastavka Zvjezdanih ratova - Carstvo uzvraća udarac.

- Učenici i roditelji na kraju svake godine od kartona i drugih materijala prave autiće ili svemirske brodove u kojima će sjediti njihovi mališani i gledati neki film posljednjeg dana škole. Moja kćerka već drži rekord u ovim izumima - pohvalio se ponosni otac. Za kreiranje svemirskog broda koristio je karton, selotejp i gumenu traku kojom je ojačao razne dijelove i rubove. Nakon što je kreirao tijelo broda, obojio ga je u sivo s nekoliko narančastih traka.

Na kraju je dodao i nekoliko oštećenja kako bi brod izgledao baš kao iz Zvjezdanih ratova. Njegova 6-godišnja kćerka je sjala od sreće, a upravo to je najveći dobitak za genijalnog tatu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 06.06.2017.

    ajd neka

  • 05.06.2017.

    Meni je ovdje fascinantna samo rijeec u naslovu (dobe). Netko bi trebao ponovo u skolu.

  • geomax 05.06.2017.

    Ne razumijem ovo. Djeca dobiju zadatak, a onda im ga roditelji naprave i s time se hvale na drustvenim mrezama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare