To je to što me zanima!

Terijer lovio miševe pa mu je glava zapela u ćupu

Petogodišnji pas Hector, terijer iz Norfolka (Britanija) frustrirano je zavijao nakon što mu je glava zapela u velikoj i teškoj glinenoj posudi
Vidi originalni članak

Bio je to rezultat njegova lova na miševe. Miš je utrčao u posudu, a bucmacti Hector za njim. Na njegovu žalost u ćup je stala samo glava. Vlasnica Molly Mapes nije mogla izvući tešku posudu pa je morala pozvati vatrogasce da oslobode njezina petogodišnjeg ljubimca. Kako bi ga oslobodili morali su upotrijebiti hidraulične škare koje inače koriste za rezanje automobilskog lima.
- Nećak je čuo nekakvu buku u dvorištu, a kad smo izašli van imali smo što i vidjeti. Hector je tumarao po vrtu i zaletavao se u sve što mu se našlo na putu - priča Molly (65). Terijer je mogao disati jer se na dnu posude nalaze otvori. Nakon što su ga vatrogasci oslobodili, bio je sretan i neozlijeđen, no miša nije bilo. 
- Ovo je jedan od najneobičnijih prizora koje sam vidio. Maleni pas s ogromnom posudom na glavi zaletavao se u zidove i stabla - priča vatrogasac Stephen Glover.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare