To je to što me zanima!

Tigrovi hoće u bazen ako su unutra zgodne djevojke

Trenerice ovih divljih životinja u zoološkom vrtu na Floridi ušle su u povijest zaplivavši s opasnim zvjerima. Nikad nitko prije nije plivao s tigrovima
Vidi originalni članak

Kako bi se zbližile sa životinjama i omogućile im pravo vježbanje, trenerice su našle zanimljivu ideju kako to spojiti. U velikom bazenu zaplivale su s opasnim zvjerima. Poznati kao najbolji plivači među velikim mačkama, tigrovi su dosad plivali samo kad bi im njihovi hranitelji bacali meso u vodu. Ovo je potpuno druga stvar, sad plivaju s užitkom jer u vodi imaju društvo. Direktor zoološkog vrta u Floridi, Bhagavan Antle, dao je sagraditi golemi bazen kako bi omogućio tigrovima, od kojih neki teže do 100 kilograma, da se osvježe i rekreiraju kad to požele. Jedna je strana bazena staklena - da posjetitelji vide životinje.
- Ovdje u parku mislimo da se plivanjem s tigrovima njihovi treneri bolje zbližavaju s njima. Nema opasnosti od napada, u vodi oni plutaju i ne mogu stati na zadnje noge - rekao je direktor Antle.
Neki od njih mogu narasti i do 220 kilograma. Trenerice će s njima plivati dok ne budu stariji od godinu dana, tada postoji određeni rizik koji direktor nije spreman preuzeti, iako je imao iskustva u plivanju s potpuno odraslim tigrom i ništa mu se nije dogodilo.
- Plivao sam sa 15-godišnjim tigrom koji teži gotovo 200 kilograma i nije bilo problema. Ali nikad ne bih doveo osoblje u takav rizik - rekao je Bhagavan Antle, direktor zoološkog vrta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivkanica 21.10.2008.

    nisu ti tigrovi ni ludi,znaju sto valja...

  • Gatsby 20.10.2008.

    I mi Lavovi također !

  • velika_maza 20.10.2008.

    bolje tigar u krevetu nego neka budala

Komentiraj...
Vidi sve komentare