To je to što me zanima!

Tinejdžerica je uvjerena: 'Rodit ću malog Isusa, spremna sam'

Iako svi testovi i ultrazvuk pokazuju da nije trudna, američka tinejdžerica tvrdi da nosi malog Isusa. Obitelj zbog toga strašno pati, a majka otkriva da je djevojka lagala i ranije...
Vidi originalni članak

Američka 19-godišnja djevojka identificirana samo kao Haley pojavila se nedavno u emisiji 'Dr. Phil' u kojoj je izjavila da je trudna 9 mjeseci i da u sebi nosi malog Isusa. Međutim, svi testovi za otkrivanje trudnoće kao i ultrazvuk pokazali su da ona uopće nije trudna, piše Independent.

'Točno mu osjetim glavu, evo tu ispod pupka'

- Znam da je moja trudnoća stvarna, pa dobila sam najmanje 10 kilograma. Jedne noći sam spavala i osjetila sam bebu kako me udara u donji dio trbuha, i točno mogu osjetiti njegovu glavu, evo upravo ovdje, točno ispod pupka - rekla je Haley u emisiji.

Dodaje da joj nitko ne vjeruje da je trudna, ni obitelj, ni prijatelji pa čak ni župnici u crkvi.

- Znam da je to Isus. Baš me briga što me se obitelj odriče. Sve se svodi zapravo na to jeste li pravi vjernik ili nisi - kazala je Haley dr. Philu.

Lagala i ranije: Donirala bubreg, otac joj je Eminem, ima šizofreniju

Njezine tvrdnje uzimaju danak njezinoj obitelji, posebice majci, koja tvrdi da je Haley i ranije imala problema s laganjem. Navodno je svima tvrdila da je natjecatelj u Američkom Idolu, da je donirala bubreg, a navodno je svojedobno tvrdila i da je Eminem njezin biološki otac.

Također, kako navodi majka, Haley je čak i lagala da joj je dijagnosticirana paranoidna šizofrenija.

- Ne mogu više ovako živjeti. Moramo se ponašati prema njoj kao da je zaista trudna kako bi izbjegli bilo kakav konflikt. Nadam se da će mi dr. Phil reći je li i ovo dio njezine glume ili možda zaista treba psihološku pomoć - rekla je majka.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • degrenada 09.11.2016.

    Pseudocyesis

  • peropetrovic85@yahoo.com 08.11.2016.

    Kako ce se vidjet na ultrazvuku kad je Isus

  • cafemio 06.11.2016.

    Neka se javi željki markić

Komentiraj...
Vidi sve komentare