To je to što me zanima!

Tko je sakrio štengu? Zmago Jelinčić bijesan napustio studio pa ljosnuo. Srušio je i stol

Televizijska debata uoči parlamentarnih izbora u Sloveniji u četvrtak je završila nezgodnim padom Zmage Jelinčića koji je prvi iz protesta napusti studio. Dok je silazio s podija, Jelinčić je fulao stepenicu i pao
Vidi originalni članak

Televizijska debata uoči parlamentarnih izbora u Sloveniji u četvrtak je završila nezgodnim padom Zmage Jelinčića koji je iz protesta napustio studio žaleći se da je dobio premalu minutažu u odnosu na ostale kandidate.

Zmago je šef ultranacionalističke Nacionalne stranke koji, najblaže rečeno, ne podnosi Hrvate i koji je znao reći da su za većinu slovenskih problema krivi povijesni usudi, Vatikan, komunisti i - Hrvati, jer bez njih, kako tvrdi, Slovenija se nikad ne bi našla u Jugoslaviji. Inače, Zmago je porijeklom s Brača. Dok je silazio s podija, promašio je štengu. Srušio je i stol.

Pogledajte video:

'Tužba zbog pada? Zasad ne razmišljam o tome'

- Onaj tko je smislio tu scenografiju s visokim stepenicama nema pojma, svi smo pri odlasku morali skakati, no o tužbi zbog pada za sada ne razmišljam - izjavio je nakon sučeljavanja na RTV Slovenija Zmago Jelinčić, čelnik ultranacionalističke Nacionalne stranke.

NEMA GA U FINIŠU KAMPANJE Mogući pobjednik slovenskih izbora zbog koronavirusa ne može na biralište u nedjelju

Nakon njega studio su napustili napustili i predsjednici triju oporbenih stranaka lijevog centra - Luka Mesec, Tanja Fajon i Marjan Šarec. Nakon njih to je učinio i predsjednik stranke umirovljenika Ljubo Jasnič.  Nije im se svidjelo kako je novinar Igor Pirkovič vodio emisiju, a Jelinčić se žalio da je dobio premalu minutažu u odnosu na druge.

- Malo me boli lijeva noga, ali nasreću ništa nije slomljeno - rekao je Jelinčić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Alois 24.04.2022.

    Tako treba jelinčiču KARMA ga udarila nazad jer je govorio da je narod glup. On i jansa su glupi

  • zrno soli u glavi 23.04.2022.

    Tudi tukaj je štenga

  • 22.04.2022.

    Tudi tukaj je Slovenija

Komentiraj...
Vidi sve komentare