To je to što me zanima!

Top 10 savjeta za policajce iz Heinzelove u filmu Sam u kući

Prije nekoliko se dana u samom središtu policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu dogodila nevjerojatna pljačka - iz ureda načelnika službe organiziranog kriminala ukradeno je zlato i velika količina novca...
Vidi originalni članak

Kako se toliko sramotna pljačka po MUP uopće mogla dogoditi ni dalje nam nije potpuno jasno, tim više što se ne radi o nekakvoj 'sići', već o gotovo 300 tisuća eura u gotovini te dva kilograma zlata. 

Vijest o pljački prenijeli su i brojni svjetski mediji, a kako se policiji ne bi ponovila slična sramota, Srednja.hr donosi deset savjeta za policajce koji se mogu naučiti na vrlo jednostavan način - gledanjem Kevinovih nepodopština u kultnom filmu 'Sam u kući'. Pa krenimo. 

1. Premažite sigurnosne ljestve vazelinom

2. Užarite bravu od sefa

3. Na vrata od ureda postavite glačalo

4. Premažite stube ljepljivim katranom

5. Na vrh stubišta pobacajte lego kocke

Svih deset savjeta za policajce pročitajte na Srednja.hr

Idi na 24sata

Komentari 9

  • UNPROFOR 06.04.2016.

    Jel mogu da narućim i ja nešto , kad već može svaki uzet šta mu volja. Ja bi 1kom M 57 , snajper M 70, pa jedan vaš UZI i 2 kom pištolja sa prigušivaćima ! Cijenjene ponude slati pod pod šifrom " uzmi i šta ti srce zaželi "

  • UNPROFOR 06.04.2016.

    Kobru u sef , a pacolovke po čitavoj zgradi . Sviđa se mi onu 1000x pok au, pok au, pok au . Šalu na stranu . za 13 pišljivih €-vića , mogao si kupiti kućno zvonce na daljinsko, taster staviti među cigle zlata, a zvono u porti kod stražara , kad si se već išao bankara !

  • strsljen2013 05.04.2016.

    Hebli vas više pauci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare