To je to što me zanima!

Trailer za Batman v Superman je fantastično mračni spektakl

Prvi trailer za 'Batman v Superman: Dawn of Justice' zasad se može vidjeti samo u kinima, no netko ga je uspio snimiti kamerom i uploadati na video servis vid.me
Vidi originalni članak

Ukoliko ste najveći obožavatelj Batmana i Supermana koji je ikada hodao zemljom, možda je najbolje da preskočite ovaj video jer se definitivno ne može pohvaliti spektakularnom kvalitetom. Radije pričekajte još koji dan i pogledajte cijeli trailer u FullHD razlučivosti kada bude i službeno objavljen na internetu. 

Za sve ostale i ovo će biti dovoljno da postanu još nestrpljiviji oko dolaska 'Dawn of Justice' u kina koji će, prema svemu sudeći, biti vrlo, vrlo mračan. 

Tumblr

Kao što vjerojatno već i znate, Supermana će po drugi puta utjeloviti Henry Cavill, a Batmana po prvi put Ben Affleck. Redateljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu očekujte i Amy Adamas kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao Wonder Woman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora

Film u kina dolazi tek u ožujku sljedeće godine.

Tumblr

Radnja filma smještena je nakon događaja u filmu 'Man of Steel'. Građani Metropolisa okrenuli su se protiv Supermana. Srušen je i njegov kip, a na prsa mu je ispisano 'Lažni bog', što se može vidjeti i u traileru. Tu u priču najvjerojatnije ulazi Batman kako bi urazumio Supermana, no nezahvalno je nagađati dalje s obzirom da detalji scenarija još nisu službeno objavljeni. 

Tumblr

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dies27 17.04.2015.

    Klasična Holywoodska glupost i pretjerivanje...!!! Kad sve opcije iskoristiš u nečemu, preostaje samo gluposti pretjerivanje....! Pa za koga tu navijati, zar je uopšte normalna opcija da se njih dvojica bore jedan protiv drugog...!???

  • WyattEarp 17.04.2015.

    Ja sam očekivao Džet Lija kao Betmena i Edi Marfija kao Supermena.

  • strmi007 17.04.2015.

    Jedva čekam,Batman mi je najdraži iz DC-a a ukupno n2

Komentiraj...
Vidi sve komentare