To je to što me zanima!

Traže macu: Dragi Lučki, vrati nam se, skuvali smo ti večeru

Falija je barku: Avanturama sklon mačor, koji vrlo često ‘Petrom Hektorovićem’ napravi đir do Splita, ukrcao se na trajekt za Kaštele. Ljetos se ukrcao na trabakul i završio u Veloj Luci
Vidi originalni članak

Legendarni mačak Lučki opet je otplovio sa svojega Visa. Ovoga puta ukrcao se na plinski trajekt i “potegnuo” do Kaštela. Inače se često popne na trajekt “Petar Hektorović” i napravi đir do Splita i natrag. Dobro je poznat i omiljen među Višanima, a priraste srcu svakome tko pristane u višku luku. Ovoga puta je ili pogriješio trajekt ili se poželio novih destinacija, pa se ukrcao na brod za Kaštela.

JESTE GA VIDJELI? Višani traže mačka pomorca: Popeo se, izgleda na krivi brod

- Ovim putem mole se svi građani Kaštela i njihovi gosti, pomozite vratiti Lučkog. On nije samo mačak, za mještane Visa i drugih otoka, kao i djelatnike Jadrolinije, predstavlja mnogo više – stoji u jednoj od brojnih molbi objavljenih na društvenim mrežama. Koliko je mačak legendaran među mještanima i gostima Vis, najbolje govori Stjepanov komentar na Facebooku: “Ovaj mačor legenda uvalio se meni na brod, otklopio lonac, pojeo meso iz manistre i ostavio nam zavadu tko je pojeo meso i šporkao kužinu usred noći”. Kontaktirali smo i Cemex, tvornicu u čijoj se blizini mačak navodno iskrcao nakon plovidbe na brodu tvrtke Crosco.

- Doduše, nismo daleko, mogao se prošetati do nas. Naši radnici brinu već o 20-ak mačaka, tako da ako nam dođe, imat će što pojesti, neće mu ništa faliti – rekla nam je Martina Tadin iz Odnosa s javnošću u Cemexu. Sve informacije o mačku putniku mogu se dojaviti na 091 563 8618.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 29.11.2019.

    tko zna di je nestao izgubio se,,mozda išao za nekom macom haha a takve su mačke vole lutati

  • 29.11.2019.

    Slatkiš mali...😍

  • 29.11.2019.

    Nisu ta kastela gdje je cemex toliko velika pa da ne moze da se nadje. Ima mnogo zlobnih ljudi nebi me cudilo da su ga u more bacili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare