To je to što me zanima!

Traži dokaz da je Zemlja ravna ploča: Napravio raketu i poletio

Ovo nije prvi put da je 61-godišnji Mike Hughes sagradio raketu i poletio. Kako tvrdi, to je već napravio 2014. godine, a od slijetanja se oporavljao tri dana. No, dok ne dođe do atmosfere, neće stati
Vidi originalni članak

Sletio je u pustinju Mojave, a nakon pregleda liječnika, Hughes ima samo bolove u leđima. 

- Osjećam se puno lakše sad. Bilo mi je dosta da svi pričaju da sam se prepao i nisam napravio raketu. Umoran sam bio od tih stvari, sabrao sam se i učinio to - rekao je nakon slijetanja. 

Iako je njegovo lansiranje bilo zakazano za kraj prošle godine, zbog brojnih dozvola, a i tehničkih problema, Hughes je odgađao let sve do nedjelje. 

OVI HRVATI SU UVJERENI: 'Zemlja je ravna ploča, satelita nema, a iznad nas je kupola...'

Ovaj inače vozač limuzine odlučio je napraviti vlastitu raketu, a let u nedjelju skoro je bio otkazan zbog problema s vremenom. No, negdje oko 15 sati Hughesova je raketa poletjela. Nakon što je dosegao određenu visinu i brzinu, otvorio je padobran. I dalje je prebrzo padao pa je otvorio i rezervni. Cijeli događaj trajao je nekoliko minuta, piše Daily Mail

- Vjerujem li da je Zemlja ravna kao frizbi? Vjerujem da je. No, znam li to? Ne. Zato želim ići u svemir - istaknuo je Hughes. To je njegov idući projekt. Želi sagraditi novu raketu koja će ga dovesti do atmosfere. 

Ovo je bio već drugi put da je napravio vlastitu raketu i lansirao se s njome. Prvi put, kaže Hughes, napravio je to 2014. godine, a za oporavak od slijetanja mu je trebalo tri dana. 

 

Pročitajte još i ovo! Austrijanac dobio kaznu jer je nazvao policajce Štrumpfovima.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • SašaBiljan 28.03.2018.

    Debil, u dubajiu zgrada viša od 800 m a on nešto dokazuje raketom koja leti do 500 m. mogao se gore na zgradu popeti i više bi vidio.

  • 26.03.2018.

    zemlja nije ravna ploča

  • Vrac666 26.03.2018.

    Markička ga financira

Komentiraj...
Vidi sve komentare