To je to što me zanima!

Trenira svinje da skaču u vodu kako bi bile fit i što ukusnije

Farmer svoje 'pajceke' već četiri godine vodi na fitness na obližnje jezero gdje skaču s platforme u vodu pa plivaju. Zbog toga im je jači imunitet, a i brže se debljaju jer su gladnije
Vidi originalni članak

Huang Deming iz kineske provincije Hunan za svoje odojke dobiva tri puta veću cijenu od ostalih farmera. Razlog tome je što njegove svinje svaki dan treninraju skokove u vodu s visine od tri metra. 

Farmer svoje 'pajceke' već četiri godine vodi na fitness na obližnje jezero gdje skaču s platforme u vodu pa plivaju. Zbog toga im je jači imunitet, a i brže se debljaju jer su gladnije te, najvažnije od svega, meso im je ukusnije i ima bolju teksturu, tvrdi Deming, prenosi Daily Mail.

Priča o njegovim fit svinjama brzo se proširila kineskim društvenim mrežama i tisuće ljudi se nadaju da će moći okusiti ove olimpijske odojke.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • cajger 20.11.2016.

    kak iz filma Most na rijeci Kwai

  • vjeverica29 20.11.2016.

    Krelac

  • Ms_Marple 20.11.2016.

    Katastrofa! Mucenje jadnih zivotinja. Bas ne znam da bi koja zivotinja uzivala non stop skacuci sa tri metra visine u vodu.. a tekst maksimalno uljepsan. Kinezi najogavnija nacija na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare