To je to što me zanima!

Trol dana je ostavio novinarku bez riječi: Kate je rodila crnca!

Nisu baš svi Englezi bili jednako uzbuđeni što na svijet stiže nova kraljevska krv. Naprotiv, neki su iskoristili svojih pet sekundi da se nasprdaju s općom histerijom
Vidi originalni članak

Tako je nepoznati 'trol' novinarku Sky Newsa Kay Burley ostavio doslovno bez riječi izjavivši ispred kamera kako je čuo da je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton princu Williamu rodila - crnca!

Gospodin od 'crnog humora' trenutačno je postao hit na društvenim mrežama, te je pokupio simpatije svih onih kojima je čitava ta strka oko rođenja bebe išla na živce.

Dodajmo tome da su svoj obol dali i razni anonimci na društvenim mrežama, a najveći je uspjeh ostvario tvorac montaže na kojoj u ulozi oca vidimo još uvijek najpopularnijeg engleskog preljubnika, kapetana Chelseaja Johna Terryja.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • sunčica7 24.07.2013.

    inace, ako vam je neko u familiji nekog 15og ili daljnjeg kolina bia crnac, moguce je da ce i vase dite bit crno. vjerovatnosti su minimalne, al moze se i to desit the point is, pa sta i da je ljubicasto bitno da je zdravo. svaka cast 'trol' novinaru.

  • polo90 24.07.2013.

    Vjerojatno je vojvotkinja slabo miješala pa malo zagorilo ništa strašno .

  • Maddox_1 24.07.2013.

    hladno ju otresao :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare