To je to što me zanima!

Tu je poginulo 17 ljudi: Iznad klizišta se ukazao Isusov lik

Isusova ukazanja su česta u svijetu, a najnovije dolazi iz Kolumbije. Isusov lik ukazao se u gradu Manizalesu i izazvao čuđenje tamošnjeg stanovništva...
Vidi originalni članak

Video Isusova lika iznad kolumbijskog grada Manizalesa proširio se internetom, a nedavno je u tom mjestu poginulo 17 ljudi nakon što se aktiviralo klizište. U nesreći je pogođeno 60-ak kuća, a kao razlog se spominje ogromna količina kiše u nekoliko dana.

Fenomen Isusova ukazanja zabilježen je kamerama uz čuđenje lokalnog stanovništva, koje je uvjereno da je riječ o prirodnom čudu. 

Voda, blato i kamenje uzeli su preko 200 života u blatnoj bujici na jugu Kolumbije. Zbog jakih kiša izlile su se tri rijeke te uzrokovale katastrofu.

Što se tiče Isusova ukazanja, teoretičari tvrde da je Sunčeva svjetlost utjecala na ovaj prirodni fenomen i da se to događa u svim dijelovima svijeta, ali Kolumbijci kao veliki vjernici i dalje vjeruju u čudo.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Vražji Vrag 01.05.2017.

    Baš isti isus. Nikad ga nije bilo i nikad ga ne bude.

  • Karadarko_1 29.04.2017.

    Netko se namazao rakijetine.

  • kontraš007 28.04.2017.

    nisam vjernik u pravom smislu riječi...ali većina komentara ovdje je toliko niska, jadna, nekulturna...no vjerojatno je to rezultat nepoštivanja i samoga sebe,kao i najvjerojatnije nizak stupanj obrazovanja, neznanja i inteligencije

Komentiraj...
Vidi sve komentare