To je to što me zanima!

Tuča u dućanu, letjele su šake: 'Odje*i od mene na dva metra!'

Udarac je prerastao u tučnjavu, a ostali su kupci panično počeli bježati od dvojice muškaraca. Cijeli se događaj odvio u kvartu Poggioreale u Napulju, a tučnjavu je uspjela zaustaviti tek policija
Vidi originalni članak

Dvoje muškaraca potuklo se u jednoj trgovini u Napulju zbog nepoštivanja sigurnosnih mjera koje su na snazi zbog zaraze korona virusa.

Jedan je kupac odlučio preskočiti red čekanja te se previše približio ostalima. Muškarac se nije pridržavao sigurnosnih mjera, odnosno nije nosio zaštitnu masku i rukavice te je prekršio sigurnosni razmak od 2 metra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na njegov je postupak reagirao jedan od kupaca te ga upozorio na kršenje zadanih mjera. Muškarac je na to burno reagirao i počeo udarati ovoga koji mu je prigovorio. Udarac je prerastao u tučnjavu, a ostali su kupci panično počeli bježati od dvojice muškaraca.

Video se brzo proširio po društvenim mrežama i postao pravi hit.

Cijeli se događaj odvio u kvartu Poggioreale u Napulju, a tučnjavu je uspjela zaustaviti tek policija.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • D3letedUs3r 24.04.2020.

    Ovakav snimak samo na 24 sata vidim😂😂😂😂

  • vitez oluja 22.04.2020.

    Tuča u dućanu??!! Izgleda da je prema tekstu naslova krov trgovine (hrv.) bio oštećen ili ga čak nije bilo ako je tuča mogla prodrijeti u trgovinu. Naslov i pismenost novinara primjereniji su nekom dnevniku u susjednoj BiH :-)

  • Tomoskalica 18.04.2020.

    ma to je vrela južnjačka krv😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare