To je to što me zanima!

Tužio Burger King jer mu nisu izvadili luk iz sendviča

Dairus Dugger tuži lanac restorana brze hrane Burger King za 540.000 kuna jer mu nisu izvadili krastavce, luk i rajčicu iz burgera prije 2 godine
Vidi originalni članak

Amerikanac tuži lanac restorana brze hrane Burger King za 540.000 kuna jer mu nisu izvadili krastavce iz burgera prije dvije godine. Dairus Dugger traži odštetu jer restoran iz Jamesa u Virginiji nije obratio pozornost na njegov specifični zahtjev da izostave luk, kisele krastavce i rajčicu. Tvrdi kako je dobio alergijsku reakciju od jednog zalogaja prije nego što je shvatio da nisu izvadili što su trebali. Zbog alergije nije mogao raditi, a medicinski računi su se nagomilali. Kaže kako je propust Burger Kinga jednak nemaru i traži odštetu plus sudske troškove.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vedran_zgb 09.05.2009.

    ima pravo covjek ak je tak kak ovdje pise...al se isto tak dam kladit da se i dalje gusi u hrani tam...

  • Piknik 08.05.2009.

    I ja imam alergiju pa fino izbjegavam Fast-food.Kreten

  • chuperak 08.05.2009.

    nema veze kaj je prošlo dvije godine..ako je on zaista imao zdravstvene probleme zbog tih dodataka u hrani,u bolnici imaju evidentirano kada je i u kojem razdoblju dolazio i zbog čega,da li mu je zaista taj luk i ostali sastojci pogorsali zdrav.stanje..to što on njih tuzi dvije godine kasnije ne znaci da mulja vec mozda jer su troskovi bili veliki... zasigurno se on konzultirao sa odvjetnikom koji ce tuziti burger i da nema osnova nebi dospio na sud.. a i ne vidim cemu si se ti tako uzrujala? tvoj je Burger?

Komentiraj...
Vidi sve komentare