To je to što me zanima!

U Africi se ojario mješanac čovjeka i koze zbog uroka?

Seljani su zapalili čudno biće da se riješe kletve. Guverner misli da je netko imao seks s kozom, a veterinar da je jaretu samo glava bila deformirana
Vidi originalni članak

Koza u Zimbabveu navodno je ojarila mješanca čovjeka i koze, pišu tamošnji mediji. Afrički stručnjaci nisu uspjeli utvrditi o čemu se radi, a stvorenje je uginulo već za par sati. Imalo je veliku glavu s licem koje je podsjećalo na unakaženo lice bebe. Imalo je vrat i ramena poput čovjeka, no noge i rep koze. Seljani su stvorenje doživjeli kao vještičju kletvu i znak zla. Odmah su spalili truplo kako bi se riješili uroka.Guverner Jason Machaya (56) je pak siguran da je za sve odgovoran čovjek koji je imao seks sa kozom, no znanstvenici odbacuju tu opciju. Veterinar nije vidio truplo bića, no pogledao je slike i kaže kako je kozle imalo deformaciju glave zbog čega je i imao drugačiju bradu, nos, uši i ostale dijelove tijela koji su nalikovali ljudskim.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • iluminat 28.09.2009.

    nit je fun a ni sexy!

  • bosnia_80 25.09.2009.

    nije zbog "uroka", kako stoji u naslovu ..ja bih prije rekao da je zbog seoskog vrača...koji se malo zaigrao;) .. a onda naredio spaljenje dokaza..

  • 20bucks 25.09.2009.

    Ma uopće nije upitno! Kakvi uroci i gluposti, neki baja tamo je sprčio kozu i svršio u nju i eto to je poslijedica takvog naravno nečasnog čina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare