To je to što me zanima!

U ručnoj prtljazi na avion je nosio leoparda: Odao ga zvuk

Indijske vlasti privele su muškarca kako bi saznale njegov identitet, ali i gdje je nabavio leoparda te što je namjeravao učiniti s njim. Oni su ga u međuvremenu nahranili
Vidi originalni članak

Indijska policija uhitila je muškarca koji je u ručnoj prtljazi avionom pokušao prokrijumčariti leoparda starog tek mjesec dana.

Putnik, 45-godišnji muškarac, malog je leoparda uspio unijeti na let iz Bangkoka u indijski grad Chennai. Maleni je leopard pronađen u plastičnoj košarici sakrivenoj u ručnoj torbi koju je putnik imao uz sebe. 

Sigurnosne službe nakon slijetanja su pri provjeri prvo primijetile neobične zvukove koji su dopirali iz torbe, a kada su torbu pregledali, u njoj su pronašli onemoćalog leoparda teškog oko kilogram. 

Indijske vlasti privele su muškarca kako bi saznale njegov identitet, ali i gdje je nabavio leoparda te što je namjeravao učiniti s njim. Oni su ga u međuvremenu nahranili te predali nadležnom državnom tijelu. 

 

Leopardi inače imaju prirodna staništa diljem Azije, a smatra ih se ranjivom vrstom čije je krijumčarenje strogo zabranjeno. U Indiji ih u divljini ima između 12 i 14 tisuća, a broj im konstantno pada zbog krčenja šuma koje su im stanište. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • starlight 08.02.2019.

    jadničak mali imao je sreće da su otkrili ...prokleti ljudi!

  • 04.02.2019.

    bit će kazni za ovo

  • _petra_ 04.02.2019.

    strasno,brizne zivotinje s nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare