To je to što me zanima!

Ubojica pjevao na TV-u pa ga uhitili nakon 13 godina bijega

Wu Gang predstavljao se kao učitelj u glazbenoj školi u Šangaju, u showu je pjevao i plesao. Publika ga je dobro prihvatila. Nije se nadao da će ga prepoznati gledatelj
Vidi originalni članak

Bjegunac Wu Gang, koji se predstavljao kao Liu Hao svoj pravi identitet ''slučajno'' je otkrio u kineskom televizijskom showu u kojemu sudionici pronalaze partnere, piše AP. Predstavljao se kao učitelj u glazbenoj školi u Šangaju, pjevao je i plesao te ga je publika dobro prihvatila. 

Show su počeli snimati u studenom, a kada su ga ponovno emitirali u svibnju muškarca je prepoznao gledatelj. Javio se policiji i rekao kako misli da je Liu ubojica iz slučaja 1998. 

Policija je pregledala emisije i zaista otkrila da je ''učitelj glazbenog'' onaj kojeg godinama traže. Prije 13 godina u restoranu u provinciji Jilin nožem je izbo muškarca. 

Ubrzo su ga uhitili. Snimku epizode u kojoj je Gang televizija je uklonila s internetske stranice, a na telefon se nisu javljali.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • robinjo2 14.07.2011.

    svaka cast onom ko ga je prepozno i jos nakon 13 god koliko je kineza u pm svi isti

  • 13.07.2011.

    a bježi 13 godina. opustio se čovjek pa zaboravio.

  • to-sam-ja 13.07.2011.

    hebate nakon kokanja njemu do pjevanja????a bedaka,srećom se prate ti raznorazni show-ovi pa et postoji nada za svakog zlikovca da će u rest!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare