To je to što me zanima!

Uhvaćen na kameri: Kanadski političar je urinirao tijekom virtualne sjednice parlamenta

Neugodnjak se dogodio tek nekoliko tjedana nakon što se na videopozivu pojavio gol. Na Twitteru je objavio iskaz u kojem objašnjava da mu je žao što su ljudi to morali vidjeti
Vidi originalni članak

Kanadski političar i zastupnik u parlamentu William Amos ispričao se na Twitteru nakon što su ga u četvrtak na kameri uhvatili da urinira tijekom virtualne parlamentarne sjednice.

- Urinirao sam bez da sam shvatio da sam na kameri. Zaista se sramim svojih postupaka i neugodnosti koju je prouzročio svima koji su to mogli vidjeti - napisao je u iskazu kojeg je objavio na Twitteru.

Neugodnjak se dogodio tek nekoliko tjedana nakon što se na videopozivu pojavio gol. Screenshot videopoziva postao je viralan na internetu.

Njegov kolega Claude DeBellefeuille iz stranke Bloc Québécois komentirao je Amosov neugodnjak.

- Vidjeli smo više puta da je nepropisno odjeven. Odnosno, bez odjeće. Stoga podsjećam članove, posebno muškarce, da su odijela i kravate sasvim primjereni - rekao je DeBellefeuille, piše CNN.

Amos se i tada ispričao i nazvao to 'slučajnom pogreškom' koja se dogodila dok se spremao za posao nakon trčanja.

Amos je savezni zastupnik u parlamentu Pontiaca u Quebecu za kanadsku liberalnu stranku. Nakon drugog slučaja, odlučio je da privremeno napušta mjesto parlamentarnog tajnika i dužnosnika svog odbora kako bi potražio pomoć. Nastavit će obnašati dužnost u parlamentu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • White House Botox 31.05.2021.

    Lijevoliberalni cirkus 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare