To je to što me zanima!

Uhvaćen u bezobzirnoj vožnji: Radije idem u zatvor nego ženi

Ovo nije prvi put da netko želi u zatvor kako bi izbjegao povratak kući. Prije tri godine Lawrence John Ripple je opljačkao banku i mirno je čekao da dođe policija. Nije se opirao uhićenju
Vidi originalni članak

Leonarda Olsena (70) s Floride je prošli tjedan uočio policajac koji nije bio na dužnosti. Olsen je vozio automobil, a onda je u jednom trenutku izišao kroz krov auta i raširio ruke te uživao u "vožnji".

Olsen je prvo tvrdio da nije istina da je sjedio na krovu auta tijekom vožnje, a kada su mu rekli da su ga snimili i da postoji svjedok, Olsen je promijenio priču. Rekao je da se planirao predati policiji jer ne želi ići doma ženi. 

- Rekao nam je da radije želi ići u zatvor nego doma ženi koja se ponaša kao gospodarica i njega tretira kao slugu. Rekao je da mu je dosta tog sra... - objasnio je policajac. Olsen je također pokušao uvjeriti policiju da je automobil sam vozio i da je on pomislio kako bi "bilo lijepo par sekundi slaviti Boga".

Želja mu se ispunila i završio je u pritvoru jer ga policija tereti za bezobzirnu vožnju. 

Kako piše OddityCentral ovo nije prvi put da netko želi u zatvor kako bi izbjegao povratak kući. Prije tri godine Lawrence John Ripple je opljačkao banku i mirno je čekao da dođe policija. Nije se opirao uhićenju i rekao je kako radije ide u zatvor nego kući. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Varešak_ 30.05.2019.

    Kada iza e iz bajbuka tek je onda nagrebusio.

  • 22.05.2019.

    malo se išao zabavljat

  • umjereni pacifist 22.05.2019.

    ovaj se glupira. ja sam jednostavno izašao po cigarete prije 30 godina i još se nisam vratio

Komentiraj...
Vidi sve komentare