To je to što me zanima!

Uhvatila ih želja: Poseksali se dok su čekali hranu u kantini

Napaljeni par se očito nije mogao suzdržati i odlučio se poseksati na javnom mjestu. Izmjenjivanje strasti je prihvatljivo, ali zasigurno treba znati odabrati prikladno vrijeme i mjesto za to...
Vidi originalni članak

Video snimljen u Velikoj Britaniji prikazuje ljubavni par koji se odlučio poseksati na priličnoj bizarnoj lokaciji. Tijekom čekanja pizze u objektu brze prehrane uhvatila ih je želja i potreba za seksom i nisu dvojili ni sekunde, već su to obavili - pred zaposlenikom.

Očito su zaboravili na nadzorne kamere, zahvaljujući kojima ovakve snimke stižu na internet. Snimka dolazi iz engleskog Scarborougha, grada na obali Sjevernog mora, a izazvala je razne reakcije na društvenim mrežama.

- Imam otvoren um u vezi seksa i javnih mjesta. Volim tu napetost, ali nisam mislila da ćemo ikad biti uhvaćeni, kaže Daniella Hirst, akterica ovog čina. Njezin dečko, Craig Smith, slavio je 31. rođendan i par je malo previše popio.

Napaljeni ljubavnici pokušali su se opravdati kako je riječ o prevelikoj količini alkohola, ali ipak, idući put moraju pažljivije odabrati mjesto za seks... 

Idi na 24sata

Komentari 326

  • 03.04.2017.

    kao da su neću napisati... mogli su se suzdržat

  • Herzog(315178) 03.04.2017.

    Picerije postaju opasne !

  • pacifist 03.04.2017.

    jedan prirodni,nekontrolirani nagon,koji nikome ne može naškoditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare