To je to što me zanima!

Uključite se i osvojite vrijedne nagrade za vaše mališane!

U velikoj nagradnoj igri na portalu Klokanica.hr, koja traje do 25 veljače, možete osvojiti vrijedne nagrade za vaše mališane - kolica, autosjedalicu, tricikl ili edukativni madrac
Vidi originalni članak

U mjesecu ljubavi Klokanica.hr i Magic Baby vas nagrađuju! Velika nagradna igra traje od 17. do 25. veljače u 11 sati, a sve što trebate je ispuniti obrazac na dnu članka na portalu Klokanica.hr, izabrati nagradu koju želite osvojiti i pričekati izvlačenje sretnih dobitnika! Za vas i vaše mališane smo pripremili:  Qinny kolica YezzMaxi Cosi autosjedalicu Rodi Air ProtectSmart Trike tricikl te Tiny love edukativni madrac! Dobitinici se biraju slučajnim odabirom. Sretno svima!

Za sudjelovanje samo trebate ispuniti obrazac na dnu članka na portalu Klokanica.hr koji je vidljiv samo registriranim korisnicima, pa ako još niste, registrirajte se! 

Rođendanske pogodnosti u Magic Baby

Za svojih 25 godina uz vašu djecu, Magic Baby donosi odlične rođendanske pogodnosti te daruje 25 posto i više popusta za najmlađe!

Postanite član Magic Baby kluba već danas i kupujte povoljnije u Magic Baby trgovinama u cijeloj Hrvatskoj. Sve potrebno za vašu bebu potražite u najvećem hrvatskom lancu dječje opreme koji vam na web shop-u daruje besplatnu dostavu. Odlični rođendanski popusti nalaze se na mjestu gdje mašta postaje stvarnost – magicbaby.hr.

Uključite se u veliku igru i osvojite super nagrade!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dracubecca 20.02.2015.

    sta je to "edukativni madrac"?...jel to za mamu i tatu?...lol!

  • ŽeljkoKranjčević 18.02.2015.

    Ovaj bicikl je stvarno lijepo izrađen.Može kiša škrapat djete je zaštićeno po glavi.Inovacije s puno veselih boja kao djeca:privuku roditelje koji ih žele razveseliti.U autu su sjedalice najvažnije jel sigurnost u prometu nema cijene za bilo koga pogotovo kad je djete u pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare