To je to što me zanima!

Upoznao Barta Simpsona: Nije mogao vjerovati svojim očima

Dječak je prodavao kolačiće za dobrotvornu akciju u svojoj školi. Na ulici je sreo druželjubivu gospođu s kojom je popričao, a ono što je uslijedilo bilo je nevjerojatno iskustvo za 13-godišnjaka...
Vidi originalni članak

Simpsoni su jedna od najboljih i najpopularnijih serija svih vremena. Njihovo emitiranje traje već gotovo 30 godina, a likovi Homera, Marge, Barta, Lise i Maggie urezali su se svima u pamćenje. Iza Bartovog glasa stoji Nancy Cartwright, 59-godišnja glumica. Upravo je ona jednom dječaku uljepšala dan, vjerojatno i tjedan, pa čak i godinu.

Naime, dječak je na ulici prodavao kolačiće za dobrotvornu akciju u svojoj školi i sreo se s Nancy. Krenuo je razgovor između njih, a dječak joj je objasnio situaciju s prodajom kolačića, na što je ona pokušala pogoditi koliko dječak ima godina i u koji razred ide. Na njegov odgovor da ima 13 godina, Nancy mu se obratila Bartovim glasom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dječak imena James rekao joj je da odlično interpretira Barta, a Nancy ga je pitala zna li tko se skriva iza glasova Simpsona. Kad je shvatio s kim priča, dječak je ostao zabezeknut. Nancy je odlučila kupiti deset kutija kolačića, a dječak nije mogao odoljeti da ju ne zagrli. Ovu odličnu situaciju "Bart" je zaokružio autogramom za 13-godišnjeg Jamesa.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • 30.03.2017.

    Wow

  • cro2 30.03.2017.

    Ovo mi je uljepšalo dan. Tako draga i skromna gospođa se ne viđa svaki dan.

  • 30.03.2017.

    nisam znao da bartu je glas posudila žena hihihi ali simpsoni su vec 28 godina na televiziji

Komentiraj...
Vidi sve komentare