To je to što me zanima!

Urnebes: Evo kako je Australac preživio četiri i pol sata 'cajki'

Australac koji je prošle godine odlučio proputovati Bosnu i Hercegovinu našao se usred vrlo neobične avanture kada je četiri sata putovao sam s vozačem autobusa koji je veliki obožavatelj 'istočnog melosa'.
Vidi originalni članak

Od putovanja koje, vjerujemo, mnogi ne bi lako podnijeli iz više razloga, ovaj je Australac odlučio napraviti nešto zabavno. On je naime snimio kratki video o tome kako se nosio s više od četiri sata neprestane izloženosti 'cajkama'. 

Video je nastao negdje na području Bosne i Hercegovine, a Kieran MacMurray cijelo je to vrijeme bio jedini putnik u vozilu. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • avim 22.11.2016.

    Najbolje je kada bosanci otvore sve prozore na auti i voze se po gradu a njihova muzika tresti.Prava bosanska kultura u Hrvatskoj

  • plutarh 22.11.2016.

    a kad sam ja govoril da budu se današnja djeca sramila svojoj djeci reći kaj su slušali u mladosti .....onda su mi odgovarali da se ne budu sramili .....

  • UNPROFOR 21.11.2016.

    Zašto je zovete Istoćna muzika , kad je ona Tursko -muslimanska na prostor bivše SFRJ umjetno donešena i sada ćak proglašena narodnom muzikom . Nije ni ćudno , da se je primila, kolko je muslimana a kolko je i Srba bilo pod Turcima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare